YAM Iso-FUJI® 2000 grama čokolada
RSD 9.990,00
Yamamoto® Nutrition Iso-FUJI® je dopunski dijetalni dodatak s proteinom surutke izolovan CFM ultrafiltracijom i mikrofiltracijom. Pogodan je za sportiste koji se bave napornom fizickom aktivnošću.
na stanju
Besplatna dostava proizvoda na adresu kupca za sve porudžbine u iznosu većem od 5000 din!
Za sve porudžbine preko 10.000RSD popust 10%.
Iso-FUJI - Dodatak ishrani koji je nastao izolacijom, odnosno unakrsnom ultrafiltracijom i mikrofiltracijom Volactive Ultra Whey XP.
Mikrofiltracija (CMF) je najskuplji proces za izolaciju proteinskih dodataka na bazi surutke, ali je i onaj koji najbolje štiti integritet i prisustvo bioaktivnih proteinskih frakcija, koje odreduju kvalitet proteina.
Surutka dobijena u prvoj fazi ultrafiltracije prenosi se aparatom koji, koristeći sistem membranskog filtera, nastavlja sa progresivnom filtracijom, kroz koju se uklanjaju druge neželjene cestice, uključujući minerale, lipide i laktozu.
Pogodan je za sportiste koji se upuštaju u napornu fizičku aktivnost odnosno za sportiste koji se bave bilo kojim oblikom sporta, bilo da je rekreativno ili na profesionalnom nivou.
Yamamoto Iso Fuji proizvod je obogacen vitaminom B6, koji služi pre svega protiv umora, a u sastav je dodat dobro poznat dodatak koji služi kao prirodi enzim za probavu- BROMELAIN.
Iso Fuji sadrži aminokiseline razgranatog lanca (BCAA).
Izolovani protein sirutke (WPI, izolat proteina sirutke) je najčistiji oblik surutke.
Iso Fuji ima manje od 0,1 procenat laktoze, tako da ga možete konzumirati čak i ako ste osetljivi na laktozu ili netolerantni.
Mikrofiltrirani proteini su 99 procenata nedenaturizovani i zadržavaju sve važne bioaktivne peptidne frakcije nedenaturisane surutke.
Iso-FUJI ne sadrži kolagen s drugim elementima koji menjaju kvalitet ili biološku vrednost proizvoda.
Spajkovanje proteina je najveća epidemija koja je pogodila industriju suplemenata. Uradite Google pretragu za "protein spajking" i otkrićete da se protiv mnogih kompanija vode tužbe zbog toga.
"Spajking" je metoda ili praksa filovanja velikih količina najjeftinijih, a najmanje vrednih aminokiselina u prašak kako bi se smanjili troškovi dok se ukupni sadržaj proteina povećao.
Veliki problem se javlja kada se koriste aminokiseline, koji nisu proteinogeni i ne koriste se kao blokovi izgradnje (prtotein building blocks)!
Posebno zelimo da ISTAKNEMO da u Yamamoto proizvodima nisu prisutni nijedan od sledećih materija, a prečesto korišćenih u većini brendova: palmino ulje, maltodekstrin, arome na bazi maltodekstrina, ksantan guma, karagenan i aminokiseline koje nemaju farmacetusku čistoću (pharmaceutical grade).
Zbog toga što dodate aminokiseline nisu potpuni proteini, sadržaj belančevina proteina u prahu nije ono što mnogi tvrde.
Proizvodi Yamamoto Nutrition proizvedeni su po najvišim standardima kvaliteta.
Kao demonstracija ili dokaz firma/brend Yamamoto nutrition je certifikate tj sadržaj svojih proizvoda sa zvaničnim laboratorijskim analizama su postavili javno na internet .
Yamamoto Nutrition koristi samo agencije i laboratorije sa sertifikatima Accredia. U skladu sa odredbama Evropske uredbe 765/2008, Accredia je jedina nacionalna akreditacijska asocijacija koju je italijanska vlada odredila za potvrdivanje nadležnosti, nezavisnosti i nepristrasnosti agencija za sertifikaciju, inspekciju i verifikaciju i laboratorije za ispitivanje i kalibraciju, a kada je u pitanju dijetetika i nutricionizam. Akredia je priznata neprofitna organizacija, koja posluje pod nadzorom Ministarstva za ekonomski razvoj.